måndag 8 februari 2010

Kommunlistan klar

Vi är otroligt glada och hedrade för att vänsterpartiet Malmös årsmöte valde oss till de översta platserna på kommunlistan inför valet 2010.

En hektisk valrörelse står för dörren och det behövs att vi alla samlar våra krafter och går ut och argumenterar för en ny politik. Vänsterpartiet är partiet som står för en radikal förändring av samhället. Vi är emot borgarnas neddragningar av vår gemensamma välfärd men vi är inte smittade av någon folkhemsnostalgi som bara säger att det var bättre för.

Nej vi vill se en radikal förändring. Ett samhälle där frihet finns för alla människor, inte bara för dem med en fet plånbok. Där alla har tillgång till arbete, bostad och en bra välfärd. Vi vill utplåna klass- och könsskillnaderna i samhället och utmana det normativa tänkande som begränsar människors liv idag. Vi vill omfördela makt och resurser.

Vi är taggade för att gå ut och diskutera och propagera. Vi vill höra vad du tycker? Vår målsättning är att vara tillgängliga i de kanaler som finns. Vi har en facebook sida som du mer en gärna får bli fan av och hålla diskussionen levande. Sök efter Hanna Thomé och Martina Nilsson.

Så kom igen nu alla feminister, socialister, hbt-aktivister och antirasister! Hör av er, agera, gör valrörelsen till ett rött segertåg!

Hanna och Martina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.